21 Şubat 2011 Pazartesi

Golden Rose'la Dudaklarınızda Bahar Işıltısı Yaşayın

Bu yazımda da bahsettiğim gibi Türk menşeili makyaj malzemelerinde genellikle tercihim Golden Rose'dan yana oluyor. Özellikle de ruj da zengin renk tonları ve vitaminli dokusuyla Golden Rose tercih sebebimdir. Yeni çıkan Ultra Rich Color Lipstick ile bahar trendleri dudaklarınızda!
Golden Rose'un Ultra Rich Color Lipstick ruj serisi 2011 yılının ilkbahar yaz trendlerini yansıtan seçenekleriyle fark yaratıyor. Bu yazın en trend renklerinden koyu kırmızı makyajınıza bambaşka bir dokunuş katacak. Kırmızının ve bordonun değişik tonlamaları da diğer seçenekler arasında.

IMG_0804

Yoğun renk veren, dudakları okşayarak kolayca yayılan kremsi yapısıyla özel içerikli bu ruj serisi, içeriğindeki E vitamini ve Shea Butter sayesindedudaklarınızı besliyor, nemlendiriyor, uzun süre gerçek bir güzellik ve bakım sağlıyor. Gündüz ve gece vazgeçemeyeceğiniz ruj serisinin metalik, sedefsiz veışıltılı seçenekleri 45 göz alıcı renkte sunuluyor.
Metalik: Dudaklarında pürüzsüz, yoğun metalik ve sedefli bir parlaklık isteyenler için metalik renkler.
Sedefsiz: Dudaklarında sedefsiz ve yoğun renk isteyenler için yumuşak,kremsi yapısı çok özel.
Işıltılı: Dudaklarda elmas ışıltısı saçmak ve göz kamaştırıcı parlakdudaklar yaratmak için pırıltılı renkler. Dudaklarınızda bu üç farklı etkinin dokunuşunu hissedin! Gündelik ve işhayatınızda, gece eğlencelerinde, arkadaş buluşmalarında, özel günlerdekısaca hayatınızın her anında vazgeçemeyeceksiniz!
Golden Rose Ultra Rich Color Lipstick 8,50 TL'dir.
Fiyatı da oldukça uygun olan, Ultra Rich Color Lipstick Metallic (no:18) denemem için Golden Rose tarafından hediye edildi. Test edildi ve onaylandı. Son 2 haftadır kesintisiz kullanıyorum, renk kalitesi ve nemli dokusuyla muhteşem bir ürün. Creamy (no:49) da alınacaklar arasında yerini aldı.

1 yorum:

Yaşam Stil / Sihem Tachouli dedi ki...

Ben Golden Rose'u seviyorum...